A hibrid autók előnyei

Akár 10 év garancia a hibrid akkumulátorokra

A hibrid rendszer alkatrészeinek gyártói garanciája 5 évre vagy 100 000 km-ig tart (attól függően, hogy melyik következik be előbb). Ha azonban autója sikeresen teljesíti a hibrid rendszer tesztjét, akkor a hibrid akkumulátor garanciája további egy évre vagy 15 000 km-re meghosszabbítható (attól függően, hogy melyik történik előbb). Ezt a garanciát évente megújíthatja, amíg autója 10 éves nem lesz.

Akár 24 hónap garancia és Assistance szolgáltatás

A hibrid modellek a legmegbízhatóbbak a Toyota csapatában. Minőségüket a hosszabb idejű assistance garanciával erősítjük meg.

Az élet egyszerűbb egy hibridben, csak üljön be, és vezessen.

És amikor a hibrid rendszert ellenőrzik és az összes hibrid automatikus, csak annyit kell tennie, hogy behúzza a sebességváltó kart a hajtásba, és minden utazáskor élvezheti a folyamatos energiát.

Zökkenőmentes, csendes és rugalmas teljesítmény.

A hibridjeink vezetésével többet fog megtapasztalni, abból ami fontos, mert a csendes elektromos meghajtás nem zavarja a városi környezetet. Ez az elektromos rásegítés zökkenőmentesen csatlakozik egy nagyobb benzinmotorhoz nagyobb sebességen, és amikor leginkább szüksége van rá, egyé válnak - mint az együtt dolgozó tandem motorok - hogy előrébb jusson.

Akkumulátorok, amelyeket nem kell csatlakoztatni

Nem kell aggódnia, hogy milyen messzire jut el a hibridjeinkkel, egyszerűen csak tankoljon, és folytassa az utazást, akárcsak egy hagyományos autóban. Amikor az akkumulátor lemerül, a motorból származó többlet energia azt feltölti. Ez még nem minden! Amikor fékez, az energia szintén az akkumulátor feltöltésére használódik fel - tehát semmi sem vész kárba.

Jó az Ön pénztárcájának és a környezetének.

Nem csak szeretni fog egy hibridet vezetni, de igazán értékelni fogja, mennyit takaríthat meg vele. Hibridjeink a városokban otthon érzik magukat - üzemanyag és pénz megtakarítása érdekében a lehető leggyakrabban lekapcsolják a motorokat. Alacsony üzemanyag fogyasztással alacsony a káros anyag kibocsátás is, ezáltal hibridjeink osztályukban a legalacsonyabb CO2-kibocsátást teljesítik, és a dízel autókkal ellentétben nagyon alacsony a káros nitrogén-oxidok (NOx) kibocsájtási szintjük is.

Mindenki megtalálja a számára megfelelő hibridet kínálatunkban.

1997-ben az ágazat újítójával, a Prius-val megkezdtük történetünket a hibrid típusú járművek világában. Azóta a hibrid családunk folyamatosan növekszik. Már hét modell közül választhat, melyek között biztosan megtalálja a legmegfelelőbbet magának.Ha városi autót keres, akkor a yaris hybrid-et ajánljuk Önnek. Amennyiben bővülő családjának keres gépkocsit, olyat ahol mindenki és minden elfér, akkor az Auris Touring Sports lesz az ideális választás.Mindent összegezve: mindenki megtalálja a számára megfelelő hibridet kínálatunkban.

Megbízhatóság

A Toyota hibridek vezető helyet foglalnak el az autók vásárlói elégedettségének és megbízhatóságának rangsorában, amelyet független kutatóintézetek végeztek. A TÜV 2016-os jelentésében újra a Toyota Prius produkálta a legkevesebb meghibásodást a D-szegmens 6-7 éves és 8-9 éves autói között.