Eredeti Toyota alkatrészek

Tartsa jó állapotban Toyotáját

Annak érdekében, hogy nyugodt szívvel keljen útra, javasoljuk, hogy használjon eredeti Toyota alkatrészeket, amelyek ugyanabban a gyárban készülnek, ahol a Toyotája is, ez számos előnnyel jár:

 • Kifejezetten az Ön járművéhez készülnek
 • Minőségük és megbízhatóságuk megfelel a Toyota szigorú követelményeinek
 • A Toyota teljes garanciája vonatkozik rájuk (minimum 1 év)
 • Képzett technikusaink szakszerűen szerelik be őket.

Toyota eredeti alkatrészek

 • Toyota pollenszűrő - Friss levegő vezetés közben

  Alig van más olyan nagyszerű érzés, mint friss levegőt szippantani be, különösen napjaink városiasodó környezetében. A Toyota pollenszűrővel azonban mi sem természetesebb, hiszen fontos szerepet játszik abban, hogy autójában a levegő tiszta és friss legyen, és minden lélegzetvétel élvezetet jelentsen az év minden napján.

  Tudjon meg többet

 • Toyota ékszíjak - Összhangot teremt, miközben Ön vezet

  Toyotája motorjához számos kiegészítő berendezés csatlakozik, és ezek tökéletes összhangja tartja mozgásban az autót. E berendezések és a motor között az ékszíj teremt kapcsolatot - éppen ezért létfontosságú, hogy ez az alkatrész mindig kifogástalanul működjön.

  Tudjon meg többet

 • Toyota kuplungok - Zökkenőmentes autózás - bármerre is jár

  Akár autópályán száguld, akár kanyargós vidéki utakon vagy a sűrű nagyvárosi forgalomban vezet, a tökéletesen működő kuplung létfontosságú a sima fokozatváltáshoz és a hatékony gyorsításhoz - vagyis ahhoz, hogy Ön mindig biztonságosan uralhassa Toyotáját.

  Tudjon meg többet

 • Toyota lengéscsillapítók - A kényelmes autózásért

  A hatékony lengéscsillapítás stabilizálja Toyotája rugózását - ugyanakkor a kényelem mellett a biztonság szempontjából is létfontosságú.

  Tudjon meg többet

 • Toyota féktárcsa és fékbetét - A biztonságos megállásért

  A fékrendszernek igazán nehéz az élete, hiszen minden nap nagy nyomás alá van helyezve és időnként rendkívüli terhelésnek van kitéve. Autójában a fékrendszer a legalapvetőbb biztonsági berendezés, hiszen csakis a fékek teljesítőképességén múlik az, hogy időben le tudjon lassítani és meg tudjon állni, ami különösen rossz közlekedési körülmények között vagy egy vészhelyzetben is fontos.

  Tudjon meg többet

 • Toyota eredeti izzók - Világítsa meg útját

  Mi sem könnyebb, mint természetesnek venni járműve világítását. Ne felejtse el azonban, hogy a megfelelő és tökéletesen működő izzók a biztonságos közlekedés alapja és elengedhetetlen különösen éjszaka.

  Tudjon meg többet

 • Toyota akkumulátorok - Energiát ad, míg úton van

  A modern Toyotában számtalan elektronikus eszköz található, amelyek biztonságosabbá, egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik az utazást. A műholdas navigációtól a Bluetooth® kommunikációig, a parkolássegítőtől a szórakoztató rendszerekig valamennyi ilyen eszköznek elektromos energiára van szüksége a működéshez.

  Tudjon meg többet

 • Toyota eredeti ablaktörlő lapátok - Megtisztítja Ön előtt a látóteret a biztonságosabb utazás érdekében

  Amikor tisztában kell lennie azzal, hogy mi veszi körül, akár a szép látványban szeretne gyönyörködni, akár az Ön előtt haladó autót kell figyelnie, a kristálytiszta ablak nem pusztán luxus, hanem elengedhetetlen kelléke annak, hogy biztonságosan haladhasson Toyotájával.

  Tudjon meg többet

 • OptiWhite izzók - Stílus és biztonság

  Az OptiWhite izzók tökéletes megoldást jelentenek mindazok számára, akiknek egyaránt fontos a stílus és a biztonság, bármerre autózzon is, a hosszú élettartam és a ragyogó xenon fény egyaránt növeli az Ön biztonságát és komfortérzetét.

  Tudjon meg többet